Powered By Blogger

уторак, 5. септембар 2017.

Обавештавамо ширу јавност да је I/2 пристао на обале града у ком влада краљ Азбуквар и краљица Ћирилија.Упознали смо становнике града Линије које су нам се пожалиле да се плаше змаја Неписменка.Храбра посада нашег брода је једногласно одлучила да већ данас објави рат Неписменку и да се бори за сваку линију.У прилог томе представљамо вам наше прве радове.Решили смо да ухватимо Неписменка и да га научимо да чита и пише.На који начим ћемо то урадити сазнаћете ако нас будете будно пратили.До следећег јављања вежбајте писање линија,неће вам шкодити.Ваше I/2. :)






















3 коментара:

  1. Moram Vam reći koleginice da sam oduševljen vašim radom i posvećenošću. Da li možete da me uputite na sajt ili stranicu sa koje ste skidali grafomotoričke vežbe. Veoma su zanimljive. Hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Хвала Вам!Погледајте на овом сајту http://zelenaucionica.com/vezbe-za-razvoj-vizuelne-percepcije/ Доста времена проводим на страним сајтовима и скинем све што ми одговара,некад прерадим, прилагођавајући садржај.Кад изађем са одређене странице и скинем све што мислим да ће ми користити, више се не враћам и то може бити замерка,признајем.

      Избриши
  2. http://zelenaucionica.com/grafomotoricke-vezbe/ Примери за графомоторичке вежбе.

    ОдговориИзбриши